Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A szépségért - cikkek képes leírás - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

A szépségért - cikkek - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazs.tlap.hu » A szépségért - cikkek
Keresés
Találatok száma - 3 db
3 narancsbőrgyilkos masszázstipp

3 narancsbőrgyilkos masszázstipp

Itt a bikiniszezon, de a narancsbőröd miatt legszívesebben a szekrény mélyére száműznéd a fürdőruhád? Lássuk, milyen hatékony masszázsfajtákat ajánl masszőr szakértőnk a makacs zsírpárnák ellen! Hogyan keletkezik a narancsbőr? Az ösztrogén nevű női nemi hormon fellazítja kötőszövetet, amely közé zsír rakódhat le. Amikor túl sok zsír gyűlik össze egy területen, narancsbőr alakul ki. A problémás területen a sejtek összecsomósodnak és közöttük folyadék halmozódik fel. Ezt a kötőszövet nem bírja tartani, ezért elernyed, megnyúlik és a bőr felszíne göröngyössé válik. A narancsbőrnek több fokozata van: először csak akkor látszik, amikor összenyomod a bőrt, és a préselés hatására kis gödrök keletkeznek, később már látszik akkor is, ha állsz, illetve amikor fekszel. Lássuk, milyen masszázsok lehetnek hatásosak a narancsbőr ellen! 1. Cellulit masszázs: Ez az egyik leghatékonyabb módja, hogy megszabadulj a narancsbőrtől. A masszázs alatt először a fölösleges vizet hajtják ki a szervezetből, majd kézzel széttörik a zsírgolyócskákat. Az elején ez pici fájdalommal járhat, de nagyon hatásos.

Alakformálás masszázzsal és gyógynövényekkel

Alakformálás masszázzsal és gyógynövényekkel

Idén állítólag ismét divat az ultramini. A férfiak többsége feltehetően örül ennek, mi, nők - húszas éveinken és ideális súlyunkon túl - kevésbé, így némi malíciával gondolunk a legújabb trendre. Egyszersmind reméljük, csak olyanok bújnak majd a huszonöt-harminc centiméteres alig-szoknyácskákba, akiknek ez valóban jól is áll..., meggyőződésünk, ők vannak kevesebben. Ettől függetlenül, mi, a többség, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, éppen itt az ideje, a divattal együtt mi is változzunk: fogyjunk, s megszabaduljunk nemkívánatos narancsbőrünktől. Egyszóval, szépüljünk, hogy visszanyerhessük korábbi végzetes vonzerőnket. Aki velünk tart, s legalább néhány tanácsunkat megfogadja, biztosan nem fog feszengeni, sem nyári ruháiban, sem pedig a vízparton nekivetkőzve!

Fogyasztókezeléseket teszteltünk

Fogyasztókezeléseket teszteltünk

Utolsó hajrá a fürdőruhaszezonig! Te is elgondolkodtál már valamilyen fogyasztókezelésen? Mi ki is próbáltuk őket, hogy könnyebben tudj dönteni, ha eljön a szükség ideje...Testtekercselés - body wrapping: A kúra egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol alaposan kikérdeznek arról, milyen életmódot folytatsz, mennyit mozogsz, hogyan táplálkozol, és persze előkerül a mérleg és a centi is. Minden fontos adatot lejegyeznek rólad, hogy a kezelés végén legyen mihez viszonyítani a változást, és persze az aktuális állapotodhoz igazítják a kezelést. Én egy tízalkalmas kúrát kaptam, ami azt jelenti, hogy hetente legalább kétszer időt kellett szakítanom a kezelésekre. A kúra alatt semmilyen diétát nem tartottam (a tesztelők között én voltam az egyetlen kiváltságos, akinek semmilyen diétát nem írtak elő), viszont megittam napi 2,5-3 liter folyadékot (ez volt a kezelés sikerességének egyetlen feltétele), és salaktalanító teát is napi rendszerességgel fogyasztottam. 5 hét alatt 10 kezelésen vettem részt - minden alkalommal kaptam egy 60 perces teljestest-tekercselést, amelyhez az első 5 alkalommal egy-egy 30 perces Vacustyler, az utolsó 5 alkalommal pedig egy-egy 40 perces SPM vákuummasszázs is társult. Egy-egy kezelés így cirka 2 órát vett igénybe. A kúra 3 különböző részkezelésének összhatása eredményezte a változásokat...

Tuti menü