Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hidromasszázs képes leírás - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

Hidromasszázs - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazs.tlap.hu » Hidromasszázs
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hidromasszázs berendezések

Hidromasszázs berendezések

A mai kor emberének kényelmét rendkívül sok berendezés biztosítja. Miért ne használhatnánk egy nagyon régi módszert a mai technikai színvonal segítségével? A hidromasszázs berendezések ötvözik ezt a két lehetőséget. A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. A fürdőzés során a test hőmérséklete megemelkedik, a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken. A sejtek számára szállított oxigén és tápanyag mennyisége többszörösére nő.

Hidromasszázs kád otthonába

Hidromasszázs kád otthonába

A hidromasszázs kád és jacuzzi tervezésével, gyártásával foglalkozó Sundance Spas már több mint 35 éve van jelen a piacon. Az évtizedek alatt komoly szaktudásra tettünk szert, amelyet nemzetközi elismerések is bizonyítanak. Választékunkban nemcsak masszázskádak szerepelnek, hanem a hozzájuk tartozó összes kiegészítő is. Kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni termékeinket, így medencéink különböző árkategóriákban érhetőek el. Hívjon bátran

Hidromasszázs kád, masszázsmedence

Hidromasszázs kád, masszázsmedence

Hidromasszázs kád, masszázsmedence, jakuzzi - Laguna Fürdőszoba Áruház (Győr) Termék-márkák: Adria Design - Glass-Idroform - Jacuzzi Spa - RIHO - Kolpa, d.d., Metlika. Megújult áruházunkban minőségi termékekkel szeretettel várjuk leendő és régi ügyfeleinket!

Egészséges életmód magazin hírek
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem kell sötétben hazaérkezni. Örülünk az ébredező, megújuló természet csodálatos színeinek. De sajnos a hóval, hideggel és esővel tarkított telet követően menetrendszerűen jelentkezik a tavaszi fáradtság is, van akinél előbb, van, akinél később. A tavaszi fáradtság tünetei...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
7 hatásos energiabomba tavaszra
7 hatásos energiabomba tavaszra A következő tippek nem csak önmagunkra hatnak pozitívan, de párunkra és a...
Hidromasszázs termékek - Thermal Centrum Kft.

Hidromasszázs termékek - Thermal Centrum Kft.

A Thermal Centrumnál kedvező áron vásárolhat kiváló minőségű masszázs- és gőzkabinokat, hidromasszázskádakat. Amennyiben szakszervizünkre bízza a termék üzembe helyezését, 2 éves teljes körű garanciát biztosítunk. Kabin és kád beüzemelése magába foglalja a víz-, áram-, lefolyóra való szabvány szerinti bekötést, a tömítések, csatlakozások ellenőrzését, esetleges javítását és cseréjét, szauna esetén pedig a termékek összerakását és szabvány szerinti elektromos csatlakoztatását. Ha termékeink beszerelését másra bízza, 1 éves jótállást vállalunk, ami az alkatrészekre (csaptelep, kézitus stb.) vonatkozik. Termékeink szervizelését a garancia lejárta után is vállaljuk. Több termék vásárlása esetén kedvezményt adunk a beüzemelési díjból!

Masszázsmedence - otthoni wellness

Masszázsmedence - otthoni wellness

A masszázsmedence a víz alatti vízsugármasszázs alapján lett kifejlesztve, elsősorban otthoni használatra. Természetesen ez nem helyettesíti teljes mértékben a gyógyközpontokban igénybe vehető vízsugármasszázs szolgáltatásokat, hiszen azok jó része gyógyvízzel, termálvízzel történik, továbbá a vízsugár helyét és erejét kifejezetten egyénileg, orvosi ellenőrzés mellett állítják be. A fürdőszobába beépíthető masszázskádak, továbbá az otthoni használatra telepíthető masszázsmedencék elsődleges célja a relaxáció. A stressz oldás szinte elengedhetetlen minden ember számára valamilyen úton-módon. Erre a célra nincs is jobb megoldás a masszázsmedencénél. Kellemes kikapcsolódás, továbbá az egészségre is igen jótékony hatással van.

Tuti menü