Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kozmetikai masszázs - vidék képes leírás - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

Kozmetikai masszázs - vidék - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazs.tlap.hu » Kozmetikai masszázs - vidék
Keresés
Találatok száma - 3 db
Cellulitis-szuper-fogyi - Dunaharaszti

Cellulitis-szuper-fogyi - Dunaharaszti

A kívánt hatás eléréséhez nem elegendő csak a masszírozásra hagyatkozni, hanem be kell tartani a kezeléshez ajánlott étkezési és életviteli tanácsokat. Életviteli változtatás alatt sok mozgás, esetleg torna, és sok levegőn való tartózkodás értendő. Az étkezést illetőleg pedig sok zöldségféle fogyasztása - nyers és főtt állapotban egyaránt - javasolt kevés szénhidrát-bevitel mellett. Hatásmechanizmusa a következő: a kezelés során a masszírozási fogásokat váltva a vivőanyagot bejuttatjuk a szövetek közé, majd fóliával betekercselve, befektetjük az infraszaunába. A vivőanyag hő hatására még mélyebben beszívódik. A vivőanyag és a hő hatására a szövetek vizet veszítenek. Ugyanezt a hatást érjük el a masszírozás utáni intenzív mozgásterápiával. Ahány kezelést alkalmazunk egy hét leforgása alatt, (minimum három kezelés), annyi hétre prolongáljuk a kezelés hatását! Az első két-három hét után elegendő heti egy alkalommal kezelni addig, amíg a kívánt testsúlycsökkenést el nem érjük. Javallatai: masszázs általános javallatainál; magas vérnyomás esetén; túlsúlyos, cellulitiszes egyéneknél. Jó hatással van a stresszes egyénekre, mert a kezelés második részében az infraszauna alatt 25-30 percig az egyén relaxációs állapotban pihen.

Elixír Masszázsstúdió - Szombathely

Elixír Masszázsstúdió - Szombathely

Szeretettel üdvözlöm Önt az Elixír Masszázsstúdió honlapján. E honlap segítségével szeretném bemutatni a stúdióban igénybe vehető stresszoldó-, valamint fogyasztó-, és alakformáló masszázsokat, kezeléseket és szélesebb körben ismertté tenni ezek jótékony hatásait. A városi életmód egyre feszültebb tempót diktál, egyre több a munka, nagyobb a terhelés, így fontos, hogy mindenki felismerje, hogy szükség van ezeknek a negatív hatásoknak az ellensúlyozására. Többek között a masszázs feladata a belső egyensúly, a jó közérzet és megjelenés megteremtése valamint az egészség megőrzése. Ha munkája maximális szellemi vagy fizikai erőnlétet követel, intenzív stresszel jár, illetve ha az ezekkel általában együtt járó rendszertelen életmód meglátszik alakján, akkor ne késlekedjen tovább, jelentkezzen be még ma egy masszázsra!

Wellness szolgáltatások Miskolcon

Wellness szolgáltatások Miskolcon

Miskolc belvárosában található szépségszalonunk, mely a világhírű Lookx kozmetikumok első képviselője Kelet-Magyarországon. Szalonunkban az arc és testkezelések széles választéka áll a szépülni és/vagy felüdülni vágyók rendelkezésére. Az arcápoláshoz a Lookx speciális fázisrendszerével, és arcápoló kozmetikumaival biztosítjuk a lehető legjobb feltételeket. A test szépségéhez pedig a külöböző masszázs szolgáltatások mellett, olyan különleges kezeléseket ajánlunk, mint a rádiófrekvenciás kezelés vagy az ultrahangos zsírbontás.

Tuti menü