Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázs Budapesten képes leírás - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

Masszázs Budapesten - Masszázs, gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazs.tlap.hu » Masszázs Budapesten
Keresés
Találatok száma - 32 db
A Lélek Illata, 11. ker.

A Lélek Illata, 11. ker.

Az általam alkalmazott masszázsok és kiegészítő technikák alkalmasak a stressz oldására, az energetikai és érzelmi blokkok oldására, egészség megőrzésre és betegségek megelőzésére. Amennyiben szépülni vagy fogyni szeretnél, egy testre szabott masszázs- és gyógyprogrammal segítek célod elérésében. Ha kíváncsi vagy ezekre a páratlan gyógymódokra, szeretettel várlak

Ági masszázs (VII. Ker.)

Ági masszázs (VII. Ker.)

Különböző masszázs típusok alkalmazása Szikszai Ágnes masszőrnél. Energiateremtő jóga torna, illetve Pilates foglalkozások. Szeretettel várok mindenkit, aki személyes találkozóra, beszélgetésre vágyik, amikor valaki úgy érzi, hogy szüksége lehet arra, hogy egy empátiával rendelkező kívülálló, az adott helyzetre tárgyilagosan rálátva tanáccsal szolgáljon az élet kihívásaival, megoldandó problémáival kapcsolatban.

Ananda masszázs, 11. ker.

Ananda masszázs, 11. ker.

Egy rendkívül hatékony, többféle masszázstechnikát kombináló, intenzív és egyben meditatív masszázsterápia, mely olyan, mint egy relaxációs utazás. Célomnak tartom, hogy a ?mai kor? túlhajszolt, kimerült, stresszel teli emberét hozzásegítsem a jó közérzet és az örömteli élet eléréséhez, hogy ez az állapot állandóan jelenlévő, természetes igénnyé váljon, a kibillent lelki egyensúly és a meggyengült egészség helyreállításának és megőrzésének érdekében! Vendégeimet kellemes környezetben tudom fogadni, a 11. kerületi Kőérberek-Tóvárosban. Amennyiben ÖN is szeretné megtapasztalni az újjászülettem-érzés magával ragadó, csodálatos élményét, és kíváncsi rá, hogy a rendszeresen alkalmazott ANANDA masszázsterápia révén hogyan kezd kibontakozni egy jobb és teljesebb emberi élet, akkor ne habozzon, keressen a honlapomon található elérhetőségek valamelyikén!

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Anni Szépségszalon és Egészségcentrum

Anni Szépségszalon és Egészségcentrum

Bassó Szilvia masszőr vagyok. Szakmámban 5 éve dolgozom, 2004-ben svédmasszázs tanfolyamot végeztem, majd gyógymasszőr képesítést szereztem. Célom, hogy vendégeimet hozzásegítsem egy egészségesebb, kellemesebb életformához, a testi-lelki harmónia megteremtéséhez, hiszen csak a szeretettel végzett munka állhat közel a tökéleteshez. Örülök, hogy rám talált, remélem hamarosan vendégeim közt üdvözölhetem.

Ász-masszázs

Ász-masszázs

Bár évezredek óta sikeresen használják a masszázst különböző, nem csak mozgásszervi betegségek gyógyítására, sokan még napjainkban is a luxus szolgáltatások kategóriájába sorolják. Pedig már az ókori görög és római orvosok számára is a fájdalomcsillapítás egyik legfontosabb eszköze volt. Aki a masszázs élményét már egyszer is megtapasztalta, tudja, hogy ennél hatékonyabb és kellemesebb terápia testünk izmainak lazítására, a vér- és nyirokkeringésünk gyorsítására, és általános közérzetünk javítására nem igazán létezik. Próbálja ki nálunk a gyógyító, frissítő, kényeztető masszázsok egyikét.

Ayurveda Szépség és Egészség Központ

Ayurveda Szépség és Egészség Központ

Központunkban a keralai ayurveda klinikán alkalmazott ayurvedikus masszázsokat végezzük, amelyek a hagyományos kezeléseket foglalják magukba. Ahhoz hogy tudják miben különbözik az ayurvedikus masszázs a többitől és mindez hogyan illeszthető be a mai életvitelünkbe, elengedhetetlen egy pár mondat az ayurveda történetéről.

Budagyöngye Thai masszázs

Budagyöngye Thai masszázs

A Thai masszázs több száz éves hagyományokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. A masszőrök legjobbjai a bangkoki 'Wat Po' templom szerzetesrendjének iskolájában sajátítják el ma is a thai masszázs évszázados titkait és fogásait. Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik. Sajátossága, hogy a thai masszőrnők ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során - igen eredményesen.

Budapesti masszázs ? varázslatok érintéssel!

Budapesti masszázs ? varázslatok érintéssel!

Masszőz mester vagyok. A teste szeretni fogja a kezem! Kispesten, az Europark mellett a saját lakásomban dolgozom, tehát egy nagyon nyugodt, igényes környezetbe érkezik, ha hozzám látogat el. A masszázsaim: hawaii Lomi-lomi, Bambusz, Pinda-sweda, Selyem és csillag, különleges és egzotikus kényeztetést adnak, amely nem túlzok, elvarázsolják Önt is! Honlapom videógalériájában pedig, néhány kisfilmmel is megmutatom, milyen lesz nálam :) Mai rohanó világunkban oly sok minden szól csak az üzletről...

Cédruscentrum - oktatás

Cédruscentrum - oktatás

Tevékenységeink két fő iránya: - Masszázs alapjainak és azzal rokonságban álló kezelések oktatása illetve szakmai továbbképzések szervezése. - A fent említett ismeretek gyakorlati alkalmazása szolgáltató központunkban. Képzéseink Két fő csoportra oszthatóak: - Államilag és Európa szerte elismert akreditált (OKJ-s, Országos Képzési Jegyzékben szereplő) képzések - Ősi tradíciókra épülő masszázs illetve ezoterikus képzések és önismereti kurzusok. Törekvésünk az általunk szervezett tanfolyamokon, a magas szintű elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása emberközpontú oktatás keretei között elérhető áron. Fontosnak tartjuk kiemelni az emberközpontú oktatás fogalmát: Nem egy szimpla papírt, bizonyítványt szeretnénk tanítványaink kezébe adni hanem egy olyan szakmát amivel rengeteg ember életminőségében látványos javulást érhet el. Képessé válnak felismerni a kóros testi tüneteket, megelőzni azok kialakulását illetve a már kialakult tünetegyüttest, lehetőségekhez mérten az okot redukálni, megszüntetni.

Hirdetés
Chaopraya Thai masszázs és halpedikűr

Chaopraya Thai masszázs és halpedikűr

A masszázs a test és a lélek legősibb, legtermészetesebb kényeztetése, mai felgyorsult világunkban méltán egyre népszerűbb módja a kikapcsolódásnak, feltöltődésnek, valamint számos testi-lelki panasz orvoslásának. A több száz éves hagyományokon alapuló thai masszázs alapvetően eltér az európaitól, elméleti alapját a testet láthatatlanul behálózó energiavonalak rendszerének koncepciója alkotja. Fő célja a szabad energiaáramlás biztosítása, a szervezet saját energiáinak, öngyógyító rendszerének aktivizálása valamint rugalmas. oldott állapot és jó közérzet létrehozása. A thai masszázs több mint masszázs: ötvözi az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. Masszázs után könnyűnek, ruganyosnak érezzük magunkat, laza, oldott állapot áll be, testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Cleopatra masszázs

Cleopatra masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, a betegség megelőzésére! A masszázs hatására fokozódik a vérkeringés, a nyirokkeringés. Fokozódik az anyagcsere, a kiválasztás és ezáltal a méregtelenítés is. Jótékonyan hat az idegrendszerre. Erős fogásokkal serkentő hatású, fokozza a szervezet aktivitását. A nyugtató hatású fogások a test elernyedését, pihenését segítik elő. A Cleopatra szépségszalonban szakképzett masszőrünk áll a felfrissülésre vágyó vendégeink rendelkezésére.

Dreamhouse

Dreamhouse

Budapesten a VI. és XV. kerületben megtalálható Dreamhouse masszázs szalonunkba ellátogató vendégeink garantáltan ellazultnak, feltöltődöttnek és kikapcsolódva érezheti magát. Masszőrjeinkben megtalálja a nőiességet, precizitást, érzékiséget és kedvességet. Nálunk többféle masszázs közül válogathat, melyeket összekombinálhatja, ha Önnek az a legmegfelelőbb. Ha esetleg mégse tudna dönteni, szívesen segítünk a legideálisabb masszázst vagy masszázsokat kiválasztani. A masszőrhölgyek kellemes légkört teremtve gondoskodnak arról, hogy a nyugalom szigetén érezhesse magát.

Fogyasztó masszázs

Fogyasztó masszázs

Átfogó fogyasztó és cellulit masszázs - Hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését eredményezi. Orosz zsírégető masszázs - A masszázs legfőbb célja a zsíredények anyagcseréjének fokozása, illetve a zsíros réteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása. Fogyasztó és Cellulit kezelések képekben - Rövid szöveges információval és képekkel betekintést nyerhetnek a fogyasztó és a cellulit elleni kezelések folyamataiba. Fogyasztó Nyirok masszázs - A lokális kezelés révén látványos alakformáló hatást érhetünk el. A terápia személyre szabott az aktuális adottságok és célok határozzák meg felépítését. Ultrahangos zsírbontás - Fokozza a sejtfalak áteresztő képességét mely a zsírsejtek tartalmának csökkenését segíti elő. Zsír "törő" masszázs - Radikális fogyasztó masszázs. Intenzív, speciális fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes területekről

Gyógyhipnó

Gyógyhipnó

Répási Krisztián gyógymasszőr vagyok. 2002 óta foglalkozom a masszázs szakmával. A gyógymasszőri képesítésem mellett több alternatív masszázs eljárást elsajátítottam: thai-talp, yumei-ho, ayurvedikus, trieger pont masszázs, Mc Kenziei módszer, kiropraktikai eljárások illetve számos fogyasztó és cellulit elleni kezelést, masszázst. Az általam végzett masszázskezelések alatt igyekszem ötvözni a nyugati gyógyászat anatómiai alapokon nyugvó módszereit, és a keleti orvoslás reflexológiai rendszerén keresztül, az oki gyógyítást szem előtt tartó eljárásait. Volt módom gyakorlatot szerezni számos magán rehabilitációs intézményben köztük a Danubius hotels Hélia és a Margit szigeti Termál szálló Severmed Centerében ahol neves gerinc és ideg sebészek keze alá dolgozva járultam hozzá a gyorsabb rehabilitációhoz illetve, páratlan szakmai fejlődést biztosított számomra. Szeretettel várok mindenkit kultúrált, nyugodt környezetben aki egy kicsit szeretne megpihenni, relaxálni, gyógyulni vagy az egészség megőrzés jegyében szeretne időt szánni saját magára.

Gyógyító masszázs a III. kerületben

Gyógyító masszázs a III. kerületben

A Medical 4 You kezeléseken számos masszírozás fajtát igénybe lehet venni, a képzett és tapasztalt masszőrök jóvoltából: tradicionális japán-, svéd-, shiatsu-, aromaterápiás- és életerő masszírozás. Ezek felül még foglalkoznak kinezió szalag ragasztással, életút elemzéssel, tanácsadással, és numerológiával, valamint holisztikus- és öngyógyítással is. A különféle kezeléseken, az adott kezelőhöz való bejelentkezéssel lehet részt venni. Az időpont egyeztetés a weboldalon keresztül, valamint a feltüntetett elérhetőségek valamelyikén lehet.

Halász Katalin - kismama masszázs

Halász Katalin - kismama masszázs

Terhesség, másállapot, áldott állapot, várandósság...Sokféleképpen nevezik azt, amikor egy asszony babát vár. Nemcsak sokféleképpen nevezik, de sokféleképpen élik is át a nők ezt a kilenc hónapot. Én azért szeretem várandósságnak nevezni, mert fontosnak gondolom, hogy ne csak az elkerülhetetlen nehézségeket, hanem az új életre való várakozást is kifejezzük vele.

Lomi lomi nui masszázs

Lomi lomi nui masszázs

Szeretne egy kis időt önmagára szánni? Szeretné a mindennapok hajtása után testét egy kicsit felfrissíteni? Szeretne energiával feltöltődni? Akkor kitűnő választás lehet Önnek a Lomi lomi nui masszázs! Németh Dóra vagyok és hosszú ideje foglalkozom ezzel a speciális hawaii masszázs típussal, ami lényegében egy lazító, megnyugtató és energetizáló teljes test masszázs. Egy masszázs körülbelül 1- 1,5 órát vesz igénybe. A masszázs során különböző masszázsolajakat használok, amik még inkább elősegítik az ellazulást. A részletekért és további információkért látogasson el honlapomra! Ha kérdése lenne szolgáltatásaimra vonatkozóan, akkor vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen.

Tuti menü